16 ene 2019, 12:32

Зимна приказка 

  Poesía » De amor
506 1 0

Погледни през прозореца! Виж! Нашата приказка.
Зимата само за нас я написа.
Аз за теб, ти за мен,
щастливо така ни ориса.

Изпий си кафето. Не бързай!
Оплетох ти топло одеяло.
В преждата здраво завързах
сърцето си - твое е цяло.

Омесих ти сладки с вкус на канела,
щипка обич поръсих, 
парченца мечти сложих смело..

Ухаем на топло и вкусно, 
ръката ти няма да пусна, 
толкова здрава и мека
за мен е и стълб и утеха.

Погледни през прозореца! Виж! Нашата приказка.
Не бързай! Хапни! Постопли се.
Аз чакам на тебе орисана.
Повярвай! 
Съдбата така е написана! 

© Nadejda Delieva Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Зимата през моя поглед »

51 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??