- Приспаха ме, че само преча аз.
По-рано бях искрящо чиста, будна,казвам се Съвест, остави ме да поспя...
Каква разходка... що ли още ме очаква...подложил беше да ме спъне с крак...
от тлъстини напомпен, тътри се едваразхождал съм се в моята душа...
© Дидислава Todos los derechos reservados