Усмивката на детето ми
изпраща ми здраве.
Аз с любовта си
му го подарявам.
От смеха му се размечтавам
и обичам по-чисто, незабравимо.
Щастие да завещавам.
С настроенията ми във вид
на усмивки, смях, танци, топли цветове
и в присъствието на детето ми,
познати и непознати,
прегръщам с мисли човешки
добротата и смисъла ù.
Аз съм любов.
Имам си любов.
Получавам по обем
огромна, значима любов.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados
Поздрав!