23.07.2009 г., 11:09 ч.

Значима любов 

  Поезия
521 0 6

Усмивката на детето ми

изпраща ми здраве.

Аз с любовта си

му го подарявам.

От смеха му се размечтавам

и обичам по-чисто, незабравимо.

Щастие да завещавам.

С настроенията ми във вид

на усмивки, смях, танци, топли цветове

и в присъствието на детето ми,

познати и непознати,

прегръщам с мисли човешки

добротата и смисъла ù.

Аз съм любов.

Имам си любов.

Получавам по обем

огромна, значима любов.

 

                                                                                  Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??