7 dic 2023, 21:36

Знаем 

  Poesía
144 5 4

Сега, когато в тишината към небето гледам...

тъга поглъща моя взор...

не знам, но ме обзема обич и плаче моята душа-кошмар.

Величие? Продал си себе си за грехове.

 

О тишина, измамнице греховна...

майчице на злъч горчива не търси

туй що не съществува, проклятие е знай.

Звезди ,мечти и обещания...!?

 

Незатворени врати... само времето ще ни помогне

да бъдем хора със мечти.

Прохлада, студ, лъжа живота си отива...

а ние с теб знаем любовта че ни убива.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??