2 ene 2010, 18:06

Знак на пролетта 

  Poesía » Para niños
838 0 18

Изпод преспицата снежна,

виж – една главица нежна

с тъничко вратле зелено

се подава засрамено.       

Вятърко я с лъх поклаща,

Слънчо поздрав ù изпраща...

Всеки с радост я поглежда,

че в душата му надежда

таз главица е посяла.

Посред зима снежнобяла,

като знак на пролетта

първа цъфнала е тя!

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??