28 nov 2015, 22:22

Знакът 

  Poesía
381 1 4

Забравен е пътят обрасъл.

Стърчи знакът ръждясал.

Скитник от време брадясал,

поседнал на камък мухлясал.

За глътка вода се примоля,

но сам е, загубил и воля.

А слънцето силно прегаря,

ни знак, ни човек не пожаля.

 

Слепец е човекът. Горкият!

Облечен в проста носия.

Обърнал е гръб, за беда,

на знака с надпис "вода".

 

Е.И.

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??