3 ene 2008, 20:34

Зов 

  Poesía » De amor
562 0 1

Тъжна от тъга

е отново любовта.

Утробата е празна,

откакто любовта угасна.

Дъждът спира

и мисълта изстива.

За една погребана любов

от един лъжлив

майчин зов.  

© Стефи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??