3.01.2008 г., 20:34 ч.

Зов 

  Поезия » Любовна
559 0 1

Тъжна от тъга

е отново любовта.

Утробата е празна,

откакто любовта угасна.

Дъждът спира

и мисълта изстива.

За една погребана любов

от един лъжлив

майчин зов.  

© Стефи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??