Jan 3, 2008, 8:34 PM

Зов 

  Poetry » Love
563 0 1

Тъжна от тъга

е отново любовта.

Утробата е празна,

откакто любовта угасна.

Дъждът спира

и мисълта изстива.

За една погребана любов

от един лъжлив

майчин зов.  

© Стефи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??