11 oct 2017, 21:25

Писмо до поискване 

  Poesía » Otra
674 5 6

 

Трябва пак да те срещна! Сега!
В този миг на обърканост сложна.
Сред пустинята от тъга.
След присъдата ми тревожна.

 

Трябва пак да повярваш в сърцето ми
и душата ми да докоснеш,
да се вкопча до болка в теб... и
просто тъй... да ме омагьосаш!

 

Имам нужда от теб, не разбра ли?!
Колко вечности да те чакам?
Бях на всички самотни гари...
Да не би да изпусна влака?

 

Ти не знаеш, но... ме е страх
и куражът ми ме напуска.
Само с тебе по-силна бях
и живеех, обичах, чувствах...

 

Хайде, моля те, си ела!
Разплети тази тъжна прежда.
Припомни ми каква съм била,
щом живееше в мен ти, Надежда!

 

 

 

© Павлина Соколова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??