28 may 2006, 23:02

Зов за помощ 

  Poesía
681 1 3
Ако може....извинете....
простете, че ви безпокоя
....ако може....помогнете
изгубих своята душа.
Белези по нея има
кой от кой е по-дълбок,
през деня изглежда сива,
ала свети в мрак жесток.
И когато се усмихне
люляците цъфват пак,
а когато е щастлива....
да бе интересно как!
Сякаш някога е разпознала
златни тонове и красота,
а не е била избрана
да заспива в самота.
Не мога да я нарека чудесна,
но ми липсва много тя
и ако я някъде съзрете
кажете ми! Благодаря!

© Роксана Медичи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??