3 jul 2017, 15:02

Звезден прах 

  Poesía
951 1 10

Звезден прах се рони 

над села и градове 

и заспалите хормони 

пак надават викове. 

 

Срамежливи са звездите,

крият си очите, 

спуснаха косите върху 

сторения грях. 

 

Облакът им се разсърди. 

Бързо ги покри 

и луната тъжна 

пак сама стои.

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??