30 jun 2017, 17:39

Звездица 

  Poesía » De amor
1245 4 0

              Звезда не си от моден свят,

              звезда от първите корици.

              Пари над тебе не валят,

              палто не носиш от лисици.

 

              Не си звезда от филма касов,

              пристъпваща по път от рози.

              Не яздиш сутрин коня расов,

              не грабиш злато от поднòси.

 

              Звезда си ти, но само моя,

              от всички горе на небето.

              Звездица малка в многоброя,

              гориш и топлиш ми сърцето.

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??