30 июн. 2017 г., 17:39

Звездица 

  Поэзия » Любовная
1246 4 0

              Звезда не си от моден свят,

              звезда от първите корици.

              Пари над тебе не валят,

              палто не носиш от лисици.

 

              Не си звезда от филма касов,

              пристъпваща по път от рози.

              Не яздиш сутрин коня расов,

              не грабиш злато от поднòси.

 

              Звезда си ти, но само моя,

              от всички горе на небето.

              Звездица малка в многоброя,

              гориш и топлиш ми сърцето.

© Хари Спасов Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Поглед към звездите - мост към любовта »

4 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??