30.06.2017 г., 17:39 ч.

Звездица 

  Поезия » Любовна
1099 4 0

              Звезда не си от моден свят,

              звезда от първите корици.

              Пари над тебе не валят,

              палто не носиш от лисици.

 

              Не си звезда от филма касов,

              пристъпваща по път от рози.

              Не яздиш сутрин коня расов,

              не грабиш злато от поднòси.

 

              Звезда си ти, но само моя,

              от всички горе на небето.

              Звездица малка в многоброя,

              гориш и топлиш ми сърцето.

© Хари Спасов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Поглед към звездите - мост към любовта »

4 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??