30 ago 2008, 11:20

Звездица 

  Poesía » De amor
715 0 1
Дори да се чувстваш сама,
към небето нощем погледни
и видиш ли звезда,
приеми, че тази светлина
си ти за нечия душа,
която ще те обича вечно
до края на света!!!

© Юли Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??