Aug 30, 2008, 11:20 AM

Звездица 

  Poetry » Love
721 0 1
Дори да се чувстваш сама,
към небето нощем погледни
и видиш ли звезда,
приеми, че тази светлина
си ти за нечия душа,
която ще те обича вечно
до края на света!!!

© Юли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??