30 авг. 2008 г., 11:20

Звездица 

  Поэзия » Любовная
759 0 1
Дори да се чувстваш сама,
към небето нощем погледни
и видиш ли звезда,
приеми, че тази светлина
си ти за нечия душа,
която ще те обича вечно
до края на света!!!

© Юли Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??