17 ene 2010, 23:11

Звездите... 

  Poesía » Formas orientales
974 0 19

Звездите се

изкъпаха в реката.

Разходиха се по

баири и поля.

Прибраха се в очите ми.

© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??