Може би някога,
може би някой
тебе ще срещне в зори.
Без да си чакала,
без да е чакал,
огън във вас ще гори.
Ще се събуди,
ще се разлисти
утрото с цвят на мечти.
Дъх пеперуден,
дъх като истина
нежно над вас ще вали.
Ти ще си същата,
той ще е същият,
но пред небесен олтар.
Звездните гонгове
властно ще бие
вятър - тържествен звънар.
Ще се забърза,
ще се затича
в орбита новият ден.
Някой обичан е!
Някой обича!
Изгрев от чувства роден!
© Мария Панайотова Todos los derechos reservados