28 dic 2019, 8:51

Звездопад 

  Poesía » Filosófica
803 0 1

Тази нощ в небето падаха звезди

и хора радваха се взрени тамо,

а само някакво дете попита:

- Не ги ли заболява, мамо?!

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??