28.12.2019 г., 8:51 ч.

Звездопад 

  Поезия » Философска
785 0 1

Тази нощ в небето падаха звезди

и хора радваха се взрени тамо,

а само някакво дете попита:

- Не ги ли заболява, мамо?!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??