Dec 28, 2019, 8:51 AM

Звездопад 

  Poetry » Phylosophy
801 0 1

Тази нощ в небето падаха звезди

и хора радваха се взрени тамо,

а само някакво дете попита:

- Не ги ли заболява, мамо?!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??