24 mar 2018, 1:02

Звънът лиричен на звездите... 

  Poesía » Formas graves
610 0 1

Звънът лиричен на звездите

в добрата нощна тишина

с капчука светъл се преплита,

прелива сила в моите слова.

 

Събирам вдъхновена звездно злато

сред рой крилати същества.

Раздавам после силата, която

дарява радост, ражда красота.

 

Сърцето си раздавам – нека всеки,

докоснал се до мене, да лети.

Страха си всеки нека да изтрие,

 

разперил мощно и докрай крилете.

Родени сме да светим всички ние,

сред обич безпределна да творим.

© Мима Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??