18 nov 2009, 9:27

Опоетизиран скандал 

  Prosa » De humor
999 0 9
1 мин за четене

-         Къде беше бе, пияна свиня?!

-         Що си са развикала ма, ж-жина?

-         Я се виж на що приличаш!

-         Нищо де! Ти нал’ си ма обичаш?

-         Да те обичам ли? Как пък не?!

-         Хайде де – мъжот ти съм, макар прасе...

-         Ти го каза. Не мога те трая!

-         Ми кат не можеш... туй е края!

-         Ти ли ме напускаш бе, свиня?

-         Ти на майка си ше викаш така!

-         Мама барем пие с мярка.

-         Ама си е... тъпанарка!

-         Я да лягаш вън – на двора!

-         Бе-е, как съм си пийнал и си ми на сгода-а...

-         Ле-ле, майку-у, утепа ме!

-         Трай – това ти е за здраве!

-         Комши, не си бий жената!

-         Ти-и, затваряй си устата!

-         Комши-и, комши-и, утепа ме!

-         Стига вика ти така де! Аз га исках ти да даваш,

           що каза ми? „Ша прощаваш.”

           Нека бие те мъжо ти!

           Туй, жените, сте си прости.

-         Помощ! Помощ! Помогнете-е!

-         Ей, съседи, я се приберете!

           Време е за прошка и за сън.

           Стига сте стоели вън!

           Ха и вие си простете,

           хубавичко се наспете,

           че самичък ич не се живее...

-         Ей, съседе, туй – да се полее!

-         Ми че, идвайте у нази, ади!

           Бабата ми, тя... не ще угади,

           а и да угади, знай –

           вика ли, шамара ше играй!

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??