Не трябва да е Коледа, за да съм по-добра.
И да съм повече щастлива.
Определено чужда ми е всяка суета,
без нея пак се чувствам жива.
Животът е наоколо ни всеки следващ ден
и трябва да сме благодарни на съдбата.
Защото здрави, живи и обичани сме,
това е важно тука, на Земята!
21.12.2013 г.
© Красимира Иванова Все права защищены