“Душата е облечена единствено в тяло,
а голотата ù е по-възбуждаща и от
голотата на тялото.
Остане ли гола: това е любов…”
Стефан Кръстев
Душата ти, облечена единствено във тяло,
по божията воля, разголена видях.
И голотата ù възбуди сетивата ми до бяло,
че чак на вкус усетих подивелия ти страх.
Стъписана, не можех нищо да направя.
Обикнах бездиханно свенливата ù голота.
А тя със плащеница, от умора изтъкана,
в прегръдката ми топла кротичко заспа.
© Димитрия Чакова Все права защищены
Гeниално!Тук май съм пропуснал да пиша оцeнка - ми ся я написах - 6!