18 апр. 2007 г., 23:30

* * * 

  Поэзия
519 0 5



Дъще мила, от пролет и лято

изтъкана цяла си сякаш.

Щастлива съм, безкрай, когато

ръцете си към мен протягаш.

И ето, немирна и палава,

идваш в мен да се сгушиш,

говориш ми нежно и ласкаво,

и вечер приказките ми слушаш.

Кристална и крехка нежност

още свети в погледа ти плах.

Там оглеждат се океани безбрежни,

много често засиява от смях.

29.04.2000 год.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??