25 июл. 2006 г., 00:46

* * * 

  Поэзия
614 0 5
ПОВИКАХ ЛИ ТИШИНАТА
чЕ ЕХОТО С НЕЯ МИ ОТВЪРНА?
ПОЖЕЛАХ ЛИ СВЕТЛИНАТА
чЕ МРАКА БЕЗПОщАДНО МЕ ОБгЪРНА?

ПОТЪРСИХ ЛИ СИгУРАНАТА НОщ
ИЗМЕСТИЛА ИДВАщИЯ ДЕН
ПАЗКУСАЛА И СПОКОЙСТВИЕ И ЗОВ
ЗАСЕНчИЛА И СТИХ И ПЕСЕН?!

ПОчУКАХ ЛИ НА ТВОЯТА ВРАТА
чЕ МИ ОТВАРЯш ИЗТЪКАН
ОТ ЛЮБОВ НЕЙХНОСТ И НАДЕЖДА
А САМО МИГ СЛЕД ТОВА МИ Я ЗАТРЪшВАш ПОД НОСА...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??