25.07.2006 г., 0:46 ч.

* * * 

  Поезия
603 0 5
ПОВИКАХ ЛИ ТИШИНАТА
чЕ ЕХОТО С НЕЯ МИ ОТВЪРНА?
ПОЖЕЛАХ ЛИ СВЕТЛИНАТА
чЕ МРАКА БЕЗПОщАДНО МЕ ОБгЪРНА?

ПОТЪРСИХ ЛИ СИгУРАНАТА НОщ
ИЗМЕСТИЛА ИДВАщИЯ ДЕН
ПАЗКУСАЛА И СПОКОЙСТВИЕ И ЗОВ
ЗАСЕНчИЛА И СТИХ И ПЕСЕН?!

ПОчУКАХ ЛИ НА ТВОЯТА ВРАТА
чЕ МИ ОТВАРЯш ИЗТЪКАН
ОТ ЛЮБОВ НЕЙХНОСТ И НАДЕЖДА
А САМО МИГ СЛЕД ТОВА МИ Я ЗАТРЪшВАш ПОД НОСА...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??