Jul 25, 2006, 12:46 AM

* * * 

  Poetry
613 0 5
ПОВИКАХ ЛИ ТИШИНАТА
чЕ ЕХОТО С НЕЯ МИ ОТВЪРНА?
ПОЖЕЛАХ ЛИ СВЕТЛИНАТА
чЕ МРАКА БЕЗПОщАДНО МЕ ОБгЪРНА?

ПОТЪРСИХ ЛИ СИгУРАНАТА НОщ
ИЗМЕСТИЛА ИДВАщИЯ ДЕН
ПАЗКУСАЛА И СПОКОЙСТВИЕ И ЗОВ
ЗАСЕНчИЛА И СТИХ И ПЕСЕН?!

ПОчУКАХ ЛИ НА ТВОЯТА ВРАТА
чЕ МИ ОТВАРЯш ИЗТЪКАН
ОТ ЛЮБОВ НЕЙХНОСТ И НАДЕЖДА
А САМО МИГ СЛЕД ТОВА МИ Я ЗАТРЪшВАш ПОД НОСА...

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??