19 авг. 2006 г., 11:11

* * * 

  Поэзия
737 0 2

Свети сълза в нощта и проблясва.
Свети скръбта в душата - не угасва.
Свети и мракът, обзел сърцето.
Свети самотата, отразена в лицето.
Светят, проблясват коварните чувства.
Светят, там, в душата ми пуста.
Светят тъй ярко тез спомени лишни,
светят те за дните предишни.
Свети усмивката, заспала в душата,
свети и също за тебе тъгата.
Свети, напомня, че вече те няма.
Свети и тлее в душа като яма.

...........
Това стихотворение първо се казваше "Сълза", но и до този момент съм убедена, че не това е името за него, докато не  почуствам точно неговото заглавие, смятам да го оставя безименно.

© Теодора Тт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??