22 апр. 2007 г., 01:08

*** 

  Поэзия
506 0 4
Аз чакам лятото добро да се завърне,
да ме дари със слънце и мечти.
Тогава мойта обич тихо ще прегърне
на вятъра красивите черти.

И щом получа в дар от лятото надежди,
ще стана много светла и добра.
Дори и есента да сплита тъжни прежди,
аз свойте стихове ще подаря

на всеки, който силно вярва в красотата,
на всеки искрен и добър човек.
Тогава аз ще бъда истински богата,
ще бъда лятна и във сняг и в пек.

Ще бъда винаги възторжена и дива
и ще намеря светлото си Аз,
и като лятото - гореща и красива,
ще подаря на всички своя глас.

© Нели Вангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??