25 апр. 2009 г., 01:29

* * * 

  Поэзия » Любовная
616 0 0

***

Ръмжиш сънливо

с полуотворени мокри очи.

Съвсем неволно

изкарах те грубо

от топлия мечешки сън.

Съжалявам, търсех просто зимен подслон.

Ако внимателно попия

съня от миглите ти,

ще ме приюиш ли за кратко при теб

като мой топъл зимен кожух?

© Теодора Пенева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??