Apr 25, 2009, 1:29 AM

* * * 

  Poetry » Love
612 0 0

***

Ръмжиш сънливо

с полуотворени мокри очи.

Съвсем неволно

изкарах те грубо

от топлия мечешки сън.

Съжалявам, търсех просто зимен подслон.

Ако внимателно попия

съня от миглите ти,

ще ме приюиш ли за кратко при теб

като мой топъл зимен кожух?

© Теодора Пенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??