29 авг. 2007 г., 12:02

* * * 

  Поэзия
412 0 1
Защо сърцето ти не чувства,
нима сковано е от вечен лед,
защо поне веднъж не се разтупа,
когато плачех с глас за теб!


Ти имаш ли сърце, се питам,
обичал ли си някога жена,
заспивал ли си като мъж пред нея,
изпитвал ли си мъка, самота?


Защо сърцето ти не чувства,
нима е късче лед
и питам се, защо се влюбих,
защо обичам точно теб.

© Стефани Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не можем да избираме в кого да се влюбим!
    Бъди силна!
Предложения
: ??:??