24 мая 2012 г., 13:57

*** 

  Поэзия » Философская
574 0 3

 

Когато пътят свършва,

и часовникът когато спре...

Когато клонът се прекършва

и в есента денят замре.

Тогава думите не стигат

и между зъбите горчи.

Тогава спомени пристигат

и сърцето тъжно си мълчи...

© ШЕМЕТ Тарантупски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??