С китарата припяваш си по слух,
бунтуваш се и тясно ти е в Рая.
Събуждаш даже Бога полуглух.
В"...небето с диаманти" и безкрая.
В нозете ти се вие Млечен път.
Дали там горе всички се обичат?
Така ли си представяше светът?
Следиш ли с поглед своето " Момиче"?
Парите не ни купиха любов
и Ливърпул задъхва се сред смога...
Върни се тук, когато си готов,
напук на времето, смъртта и Бога...
© Надежда Ангелова Все права защищены