17 февр. 2011 г., 16:33

* * * 

  Поэзия » Другая
991 0 1

 

 

 

                                                                               На Румян Лазов  

 

 

                                               

                                                Светлост за теб.

                                                Не спомен, а път към

                                                безкрая.

                                                Очите ти взряни

                                                нов дом

                                                построиха от рани,

                                                от сила и обич.

                                                На масата тихо приседнали,

                                                отпиваме жадни от виното

                                                и чуваме твоята песен.

                                                Диви мъже

                                                изригват в сълзи и топят

                                                светове.

                                                Диви мъже

                                                и самодиви, родили

                                                твоята песен.

© Атанас Ганев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??