17.02.2011 г., 16:33 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
947 0 2

 

 

 

                                                                               На Румян Лазов  

 

 

                                               

                                                Светлост за теб.

                                                Не спомен, а път към

                                                безкрая.

                                                Очите ти взряни

                                                нов дом

                                                построиха от рани,

                                                от сила и обич.

                                                На масата тихо приседнали,

                                                отпиваме жадни от виното

                                                и чуваме твоята песен.

                                                Диви мъже

                                                изригват в сълзи и топят

                                                светове.

                                                Диви мъже

                                                и самодиви, родили

                                                твоята песен.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??