27 июн. 2010 г., 22:11

* * * 

  Поэзия » Любовная
1287 0 7

Докосна ме леко, сякаш бе нежен вятър,

погледна ме с очарование и нежност

и почувствах топлината на твоята душа. 

 

Биеше силно моето сърце,

 

когато ме докосваше с ръце!

 

Дали е  любов незабравима,

 

или тръпка неповторима,

 

ще разбера ли някога това,

 

какво бушува в моята душа?

© Лили Ганчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??