Jun 27, 2010, 10:11 PM

* * * 

  Poetry » Love
1290 0 7

Докосна ме леко, сякаш бе нежен вятър,

погледна ме с очарование и нежност

и почувствах топлината на твоята душа. 

 

Биеше силно моето сърце,

 

когато ме докосваше с ръце!

 

Дали е  любов незабравима,

 

или тръпка неповторима,

 

ще разбера ли някога това,

 

какво бушува в моята душа?

© Лили Ганчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??