Докосна ме леко, сякаш бе нежен вятър,
погледна ме с очарование и нежност
и почувствах топлината на твоята душа.
Биеше силно моето сърце,
когато ме докосваше с ръце!
Дали е любов незабравима,
или тръпка неповторима,
ще разбера ли някога това,
какво бушува в моята душа?
© Лили Ганчева Всички права запазени