25 нояб. 2012 г., 00:23

*** 

  Поэзия » Другая
1559 0 14

Броя звездите -

тази нощ са малко,

откраднал ги е

нечий влюбен поглед

и в сърцето ми

студено е

и жалко,

защото исках

някой да усмихвам.

Не пелена,

небето пуска тежести

над мене,

за да превие

моята глава

от гордост,

за да се сетя,

че преди голямото обичане,

трябва малко да се жертваш.

Играя с думите,

римувам си мечтите,

опитвам се да стопля

буйната си младост,

поглеждам в миналото -

осъзнавам,

погледна ли на хората

в душите,

звездите ми

все по-малко

ще изгряват.

© Триб Трибс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??