12 февр. 2020 г., 15:57

14-и февруари 

  Поэзия » Любовная
514 1 0

Когато гледам небето нощем,

осеяно с хиляди звезди,

скърбя по тебе още,

че студ сърцето заледи.

 

Напразно диря аз спасение,

напразно чакам час чудесен,

в който да има утешение -

теб да видя, моя песен.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??