12.02.2020 г., 15:57 ч.

14-и февруари 

  Поезия » Любовна
504 1 0

Когато гледам небето нощем,

осеяно с хиляди звезди,

скърбя по тебе още,

че студ сърцето заледи.

 

Напразно диря аз спасение,

напразно чакам час чудесен,

в който да има утешение -

теб да видя, моя песен.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??