В памет на мама
Така ми иде днес да ти разкажа
как мъча се да оцелявам,
че всички мигове за мен са важни
и черно се редува с бяло,
че изборът ми никак не е лесен,
но сънищата ми са цветни...
Възпявам те в най-светлите си песни
и пазя твоите завети.
С добрата си и слънчева усмивка
научи ме да бъда честна.
Да знаеш само колко ти ми липсваш
и тихичко туптиш в сърцето...
© Вилдан Сефер Все права защищены