23 февр. 2013 г., 13:22

* * * 

  Поэзия » Любовная
422 0 0

Любовта дали си ти,

не мога да гадая,

но вярата в очите ти

ме кара да мечтая.

 

И всеки път си казвам,

животът е дилема,

която всеки от нас

рано или късно поема.

 

... Аз казвам ти - върви си...

но искам да останеш

и ласките ми нежни

ти да пожелаеш.

 

Най-сигурна се чувствам

в твоята прегръдка,

но болка ме преследва

като побесняла хрътка...

 

В очите те поглеждам 

отново ти прощавам.

Обичам те... това е,

дано не съжалявам.

© Силвия Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??