Искаш ли да ти разкажа за думите, за тези премълчаните.
За неспазените обещания и отложени срещи.
Искаш ли да ти разкажа за това какво е да чакаш телефона да звънне,
а той да мълчи...
Всичко, което не можех да ти кажа,
всичко, което толкова дълго премълчавах...
Разкажи ми... без думи за нас...
Нарисувай ме с тишина, а след това и мене вдъхни.
Можеш ли да чуеш как крещя, когато наоколо няма никой,
да усетиш болката, която ме пронизва като нож в сърцето.
Виж ме, изстрадах ли те вече, прежалих ли вече твоя лик!
Имаш ли силата да кажеш "Сбогом" на всичко красиво?
Готов ли си да ме забравиш и да продължиш без мен...
© Валиша Все права защищены